ondernemerssteun

Ondernemerssteun

Advies voor starters en ondernemers

MKB-ondernemersadvies

Ondernemers kijken graag vooruit. Elke dag opnieuw ben je weer met je bedrijf bezig. Maar met wie kun je nu eens vrij uit spreken over de dingen die je bezighouden. Wie informeert je over mogelijke subsidies voor jou mkb-onderneming. Wie helpt je met een gedegen marketingplan of een productintroductie. Wie geeft je een helder advies over je website en vindbaarheid op internet. Kortom wie helpt je de kassabel meer te laten rinkelen. De Business Consultants binnen CijferAdvies kunnen je met raad en daad bijstaan. Omdat bij cijfers nu eenmaal advies hoort zijn zij de ideale match met hun brede ervaring. 

Ondernemerssteun helpdesk

Soms zijn er momenten dat je even wilt sparren met een ervaren mentor. Iemand die zijn sporen in het bedrijfsleven heeft verdiend. Die in tal van diverse branches kennis heeft opgedaan. Een allrounder met een heldere kijk op waar winst valt te halen binnen je onderneming. Of die gewoon eens als klankbord kan dienen om je gedachten en ideeën te toetsen.

Ben je starter of al lang op weg als ondernemer, stap gerust over de drempel om je vraag te stellen.

Ondernemerssteun biedt ondernemers ervaren mentorschap aan. CijferAdvies heeft veel ervaring met het begeleiden van ondernemers in tal van verschillende situaties die vragen om inzicht. Een aantal vraagstukken waar je als ondernemer tegen aan kunt lopen zijn:

  • Hoe kom ik aan meer omzet en marge?
  • Wie zijn mijn klanten en hoe bereik ik die?
  • Hoe maak ik effectieve en betaalbare reclame?
  • Moet ik internet meer inzetten en hoe dan?
  • Moet ik de boekhouding zelf doen of uitbesteden?
  • Is mijn bedrijfsvorm (nog) de juiste?
  • Hoe regel ik als ondernemer een goed pensioen?
  • Mijn bank wil niet financieren: Wat/waar nu?
  • Wat is wijsheid met (nieuw) personeel?
  • Waar staan mijn bedrijf en ik over 10 jaar?

De helpdesk ondernemersvragen is 24/7 online bereikbaar. Voor een snel en gratis advies van een van onze mentoren, stuur een e-mail naar: a.koppens@cijferadvies.nl en je krijgt z.s.m. een helder antwoord van een van onze mentoren of specialisten.

Schroom niet iedere vraag is relevant en wordt vertrouwelijk behandeld. Stel je ondernemersvraag aan jouw persoonlijke mkb-mentor.

Centrale coördinatie.

 

 

 

 

Adriaan Koppens
0342- 400 639

Mentoren / consultants

De CijferWijzer

Ontvang onze wekelijkse nieuwsbrief met het laatste nieuws op
het gebied van ondernemen, financiële zaken en administratie.