vacature-financieel-administratief-medewerker

Vacature Financieel Administratief Medewerker

Jouw nieuwe thuisbasis is op een prachtig landgoed in Lunteren bij een administratiekantoor dat bij de top van Nederland hoort. In een klein en overzichtelijk team werk je, in een familiare sfeer, aan de administratie voor ondernemers. Jij krijgt daar de verantwoording voor een groep “eigen” klanten waar je de volledige administratie voor doet inclusief de btw-aangifte. Er is veel ruimte om jezelf verder te ontwikkelen.

De afwisseling van onderwerpen en klanten zorgen ervoor dat geen dag hetzelfde is. Voor jouw klanten ben je de onmisbare schakel en eigenlijk het administratieve verlengstuk van hun bedrijf. Jouw collega’s hebben ervoor gezorgd dat we een tevredenheidscore van 9,8 hebben. Daar zijn we natuurlijk super trots op dat begrijp je. 
Het is door jouw bevlogenheid en nauwkeurigheid dat jouw klanten je complimenteren.

Wil je echter meer verantwoordelijkheid en heeft de wereld van de boekhouding geen geheimen voor je, dan val je hier met je neus in de spreekwoordelijke boter.

Je wil ruimte om jezelf te ontwikkelen in het vak en als mens. Jouw collega’s zijn meer dan behulpzaam en de teamgeest zorgt voor een open en gezellige sfeer.

Opgericht

2014

Hoofdkantoor

Lunteren

1.000+

Klanten

Vestigingen

Door heel Nederland

Associate partners

12

Jouw werkzaamheden

Een blij team met tevreden klanten

Op de grens van Barneveld/Lunteren verwelkomen loslopende pauwen je als je aankomt rijden. CijferAdvies groeit en bloeit als lokaal administratiekantoor. Met het team van 5 collega’s draag je medeverantwoordelijkheid en bepaal je zelf je dagindeling. Zelfstandig werken aan de verschillende administraties het voorbereiden van jaarrekeningen, maar ook het maken van een rapportage horen bij je takenpakket. Initiatief wordt gewaardeerd en beloond. Uiteraard faciliteren wij je met de beste spullen om mee te werken zoals een eigen laptop. 

Gevraagd wordt

• Afgeronde MBO 4 opleiding, in financiële richting
• Werkervaring in soortgelijke functie
• Je kunt goed overweg met Exel
• Ook je Nederlands is op peil om een goede mail te kunnen schrijven
 Zelfstandig kunnen werken in een klein en gezellig team spreekt je aan

 

 Wat wij je bieden

• Veelzijdige functie voor 32-40 uur
• Doorgroeimogelijkheden
• Thuiswerken
• Passend salaris
• Informele werksfeer
• Vast dienstverband
• Bonusregeling

Je toekomstige collega's

Als marketeer geniet ik van onze spectaculaire resultaten. Wie kan zeggen dat er iedere week een behoorlijk aantal nieuwe klanten bijkomen. Maar het meest ben ik trots op de reviews van onze klanten. Het organiseren van de kennisbijeenkomsten en events voor de collega’s in het land zijn altijd weer de kers op de taart.
De sfeer in het team en de vrijheid en verantwoordelijkheid geven mij veel plezier in het werk. Iedere dag start ik met een lekkere kop koffie en een glimlach. Hard werken hoort erbij, maar het klantencontact vind ik echt inspirerend. Daarnaast is er ook ruimte voor wat gezelligheid, waardoor de dag zo voorbij vliegt.
Als ik kom aanfietsen word ik al begroet door de pauwen. Geconcentreerd werken kan ik afwisselen met een frisse neus op het landgoed waar mijn werkplek is. Geen alledaagse omgeving, maar een zegen om iedere dag weer naar toe te gaan. Het enige wat ik nog mis ben jij. Ik ben overigens erg benieuwd wie mijn nieuwe collega wordt.

Is je interesse al gewekt?

Maak kennis met Mia Koppens

CijferAdvies Barneveld / Lunteren

Hetzelfde, maar dan anders

We doen hetzelfde, maar we zijn echt administratiekantoor 2.0. Onze productiestraat werkt optimaal en met onze associate partners beschikken we over alle kennis om ondernemers te adviseren. Niet een boekhoudkundige kijk, maar juist een bedrijfskundige kijk op de cijfers van onze klanten maken het verschil.

Een team van specialisten en collega’s in het land geven een meerwaarde. Persoonlijk betrokken en in partnership maken wij ons sterk voor eerlijke en transparante adviezen.
Zo nemen wij onze verantwoordelijkheid.

1 %
Administratie / Voorbereiding jaarwerk
1 %
Klantcontact
1 %
Kennisontwikkeling
1 %
Werkoverleg

Enkele van onze klanten

Samenwerking Wenstaartje

Heerlijke webshop

Wie wil er nu niet onverwachts verrast worden? Ga je de post halen en tref je een pakketje aan. Mooi ingepakt en mysterieus. Van wie zou dat komen en wat zit erin? Alleen het uitpakken is al spannend. En dan…, na het openen van het doosje is daar de smakelijke kennismaking.

Events

E-Flyboarding laat mensen op een spectaculaire en duurzame manier vliegen over water. De vervuilende waterscooter is ingeruild voor een elektrisch aangedreven systeem. Oud en jong genieten van deze sport

Drinks

De premium cocktails zijn een vernieuwend concept. Ready to drink cocktails worden in Nederland en daarbuiten verkocht aan horecagelegenheden en aan particulieren.
Hebben de ambitie om in Europa toonaangevend te worden.

Filmdirector

Succesvol gestart als filmdirector voor het maken van commercials, clips en presentaties. Voor producten, bedrijven en artiesten in Nederland en daarbuiten. Een “one man band” met een groot publiek

Mia Koppens 1

Mia Koppens

Hi, ik ben Mia, oprichter van CijferAdvies Nederland. Ik kan je alles vertellen over onze organisatie en deel graag mijn visie
en ambitie met je.

Heb je vragen of wil je vrijblijvend kennismaken? Dan kun je me gewoon direct bellen of mailen.

T: 06-46 06 24 15
E: m.koppens@cijferadvies.nl

Nieuws

Nieuws rondom boekhouden en ondernemen

De CijferWijzer

Ontvang onze wekelijkse nieuwsbrief met het laatste nieuws op
het gebied van ondernemen, financiële zaken en administratie.