webshop en boekhouding

Webshop en boekhouding

Wij regelen het zonder gedoe

Een webshop openen wordt steeds eenvoudiger. Het is tegenwoordig goed om na te denken over e-commerce. Een scala aan producten en diensten wordt al online aangeboden. Het kan een interessante bron van inkomsten zijn. Maar voordat je een webshop online hebt, loop je waarschijnlijk tegen verschillende zaken aan. Wij kunnen je daarbij helpen!

Het grote voordeel van een webshop is dat bepaalde processen geautomatiseerd kunnen worden. Heb jij al een webshop en houd je online de administratie bij? Mogelijk kunnen wij een koppeling tussen jouw boekhoudpakket en webshop tot stand brengen, als dat nu nog niet het geval is. Dat kan een scala aan voordelen met zich meebrengen.

Zo kan er dankzij een koppeling gewerkt worden aan automatisering. Om dat boekhoudkundig ook goed te laten functioneren, is ingewikkelder. Het automatiseren van bedrijfsprocessen, facturatie en betalingen moet immers volgens de regels van de Belastingdienst gebeuren. Werk voor CijferAdvies-specialisten!

Samen kom je verder

De adviseurs van CijferAdvies kunnen je ondersteunen bij het starten of uitbouwen van jouw e-commercebedrijf én het inrichten van de complete webshopadministratie. Zij hebben ervaring met het koppelen van webshops en boekhoudprogramma’s, zoals E-boekhouden of Exact online. Onze specialisten zorgen dat die constructie ook boekhoudkundig klopt.

Tip:
Besluit je eerst zelf alles op te zetten? Laat het ook dan altijd controleren door een boekhouder van CijferAdvies om foutieve belastingaangiftes te voorkomen.  

Geen gedoe, het is geregeld

Dankzij een koppeling met jouw facturatieprogramma wordt het mogelijk om facturen rechtstreeks te verwerken in de boekhouding. Door jouw bankrekening en betalingsmiddelen te koppelen, worden de betalingen gelijk geboekt in je administratie. Tot slot is het mogelijk om jouw voorraad realtime te koppelen aan je webshop. Hierdoor is alleen nog een eindcontrole van jouw CijferAdviseur nodig. Doordat jouw bedrijfsadministratie geautomatiseerd is, kan onze boekhouder elk kwartaal eenvoudig je btw-aangifte verzorgen en aan het einde van het boekjaar de jaarrekening opmaken. Heb jij meer tijd voor jouw e-commerce activiteiten!

Wil je meer weten over het opzetten en inrichten van jouw webshop met bijbehorende administratie? Onze CijferAdviseurs vertellen je er graag over. Of bel 0342 – 400639 en vraag naar Adriaan Koppens voor meer informatie.

De CijferWijzer

Ontvang onze wekelijkse nieuwsbrief met het laatste nieuws op
het gebied van ondernemen, financiële zaken en administratie.