Vereniging

Vereniging | VvE

Je behoort tot een vereniging en bent op zoek naar een administratiekantoor dat kan ondersteunen bij het financiële onderdeel.

Of je nu een branchevereniging, ondernemersvereniging, sportvereniging, buurtvereniging of beroepsvereniging bent. Bij CijferAdvies hebben we ons gespecialiseerd in verschillende pakketten die ontwikkeld zijn om de penningmeester te ondersteunen.

Vereniging en administratie

Een vereniging is wettelijk verplicht een boekhouding bij te houden en moet binnen zes maanden na afloop van het boekjaar een overzicht van de baten en lasten kunnen overleggen. De penningmeester is hiervoor verantwoordelijk en wordt gecontroleerd door de kascommissie, die eveneens bestaat uit leden van de vereniging. Het helpt daarom als er een actuele ledenadministratie is.

De administratie van financiën én leden

Als penningmeester heb je dus een stevige klus te doen. De ledenadministratie bijhouden, tijdig de contributies innen, aanmaningen versturen. De lijst gaat maar door en veel wordt nog handmatig gedaan. Dat is dus niet nodig! Door samen te werken met een boekhouder kunnen processen soepeler verlopen.

Onze CijferAdviseurs ondersteunen de penningmeester en het bestuur met de administratie en geven adviezen, die soms onverwacht nodig zijn om leden van goede rapportages te voorzien.

Administratiepakket op maat voor verenigingen

CijferAdvies heeft daarom verschillende administratiepakketten ontwikkeld. Het is daardoor mogelijk om als vereniging een pakket te kiezen dat aansluit op jouw behoeften. Wil jij kennismaken met CijferAdvies en meer weten over hoe efficiënt wij jouw vereniging kunnen helpen? Dan maken wij graag een afspraak voor een presentatie.

Stel voor je verenging zelf het pakket samen.

  • Laat CijferAdvies de boekhouding verzorgen
  • Laat CijferAdvies de facturen verzenden
  • Laat CijferAdvies  de incasso verzorgen
  • Laat CijferAdvies de jaarrekening opmaken
  • Laat CijferAdvies de ledenadministratie digitaliseren
  • CijferAdvies geeft periodieke rapportages

Heb je interesse in een van onze administratiepakketten of een persoonlijke presentatie? Neem dan contact met ons op via info@cijferadvies.nl. Liever telefonisch contact? Bel vandaag nog naar 0342 – 400639 en vraag naar Adriaan Koppens. Of neem contact op met de CijferAdviseur bij jou in de buurt.

De CijferWijzer

Ontvang onze wekelijkse nieuwsbrief met het laatste nieuws op
het gebied van ondernemen, financiële zaken en administratie.