administratiekantoor Emmen

Boekhouder Bedrijfsadviseur in Emmen

Administratiekantoor, CijferAdviseur Adriaan Koppens

CijferAdvies Emmen

Wij staan naast je om je te ontzorgen met alle administratieve zaken vanuit een sterke persoonlijke interesse. Bij ons geldt: afspraak is afspraak!

Bezoekadres:

Administratiekantoor Emmen adviseert je graag!

Ben je gevestigd in de regio Emmen/Hoogeveen/Assen en op zoek naar een boekhouder? Ons CijferAdvies-kantoor in Emmen helpt je graag met de bedrijfsadministratie, belastingen en ondernemersadviezen.

Administratiekantoor Emmen is onderdeel van een landelijk netwerk. Ons team bestaat uit professionals die de boekhouding verzorgen voor het MKB, als ook voor zzp’ers, verenigingen en stichtingen.

Tegenwoordig heeft de ondernemer meer dan ooit behoefte aan een boekhouder, die verder denkt dan boekhouding en belastingaangifte. Bij CijferAdvies vind je een boekhouder met een team van specialisten om zich heen, die bij allerlei ondernemersvraagstukken kunnen ondersteunen. Denk bijvoorbeeld aan fiscale kwesties, subsidieaanvragen, juridische onderwerpen, salarisadministratie, maar ook bedrijfsopvolging of bedrijfsovername.

Misschien vraag je je af waarom zzp’ers, winkeliers, klein MKB-bedrijven, BV’s en verenigingen of stichtingen bij ons aankloppen? Dat is vrijwel altijd omdat wij proactief adviseren over de cijfers. Een boekhouding verzorgen is vooral achteruitkijken. Het is voor ons een uitdaging om met jou als ondernemer vooruit te kijken. 

Natuurlijk wil je maandelijks zien waar je staat. Ondernemen is niet alleen hard werken, maar ook weten wat het werk heeft opgeleverd. Of je nu timmerman of installateur bent, een winkel hebt of een webshop exploiteert, bij CijferAdvies Emmen ben je aan het goede adres. Wij kunnen voor jou de complete bedrijfsadministratie verzorgen. Daar kan de Btw- en VPB-aangifte bij horen en eveneens het opmaken van een jaarrekening. Alles van A tot Z goed geregeld, zodat jij je volledig kunt concentreren op jouw bedrijfsactiviteiten!

Ondernemer of starter?

Juist ook als je wilt starten of net onderweg bent als ondernemer, kun je bij CijferAdvies Emmen terecht. Het maken van een begroting, een ondernemingsplan of financiële planning is ons dagelijks werk. Daarnaast denken wij met je mee over de juiste groeistrategie. Wij groeien graag met jouw bedrijf mee!

Kortom, wij helpen je de administratieve zaken en belastingzaken op orde te houden. Jij kunt je focussen op jouw werk, waar jij goed in bent, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over bijhouden van de administratie. Dat is onmisbaar bij de opbouw van een succesvol en financieel solide bedrijf.

Administratiekantoor Emmen, omdat bij cijfers goed advies hoort

Voor ons administratiekantoor is Emmen/Hoogeveen/Assen ons voornaamste werkgebied. De meeste van onze klanten komen uit dit gebied. Wij kennen de mensen, de mentaliteit en spreken de taal.

Voor ons is het belangrijk om als boekhouder of administratiekantoor snel te kunnen schakelen en bereikbaar te zijn. Persoonlijk contact is de basis voor een goede samenwerking. De regio Emmen en omgeving kenmerkt zich door hardwerkende, nuchtere mensen. Daar voelen wij ons thuis en bij betrokken! 

Vrijblijvend kennismaken met ons kantoor?

Vul dan onderstaand contactformulier in of, nog sneller, bel ons direct via 0342 – 400639. Wij horen graag van je!

Nieuws

Nieuws rondom boekhouden en ondernemen

De CijferWijzer

Ontvang onze wekelijkse nieuwsbrief met het laatste nieuws op
het gebied van ondernemen, financiële zaken en administratie.