0342-400639 | info@cijferadvies.nl

in
Deurne

Administratiekantoor Deurne adviseert je graag!

Wil jij als ondernemer méér grip op je bedrijfsprocessen, méér inzicht in je financiële cijfers en groei? Lees dan verder…

Samen met mijn compagnon begeleiden wij ondernemers naar een hoger niveau. Een hoger niveau van financieel inzicht, marktverkenning en ondernemen. Jij als ondernemer gaat het maken – dat staat vast, nu nog de juiste sturing.

Waar staan we nu? – waar willen we naartoe? De eerste stap is ‘verkennen’. Vervolgens oriënteren we ons op de allerbeste strategie. Stap drie komt dan binnen handbereik, ‘een continue groeiproces’.

Jij als ondernemer staat permanent centraal. Wij bieden je een intensief begeleidende en ontzorgende rol. Jouw financiële administratie komt bij ons in handen van specialisten. Op fiscaal vlak zijn wij breed onderlegd.

Neem vrijblijvend contact met op voor een kennismakingsgesprek. Ik weet dat ik jou van dienst kan zijn.

Administratiekantoor Deurne, omdat bij cijfers goed advies hoort

Voor mij is de regio Deurne het werkgebied. De meeste van mijn klanten komen uit plaatsen zoals: Liessel, Bakel en Helmond. Ik ken de mensen, de mentaliteit en spreek de taal.

Voor mij is het belangrijk om als boekhouder of administratiekantoor snel te kunnen werken en bereikbaar te zijn. Persoonlijk contact is de basis voor een goede samenwerking. De regio Deurne kenmerkt zich door hardwerkende en nuchtere mensen. Daar voel ik mij bij thuis en betrokken!

Neem contact op

Mark Janssen

deurne@cijferadvies.nl

Ik sta naast je om je te ontzorgen met alle administratieve zaken vanuit een sterke persoonlijke interesse. Bij mij geldt: afspraak is afspraak!

Bezoekadres:
Vecht 17 5751 WH Deurne

Bel direct 06-48783880

Naast boekhouding, ondersteunen wij je ook met:

Bel direct 06-48783880

De CijferWijzer

Ontvang onze wekelijkse nieuwsbrief met het laatste nieuws op het gebied van ondernemen, financiële zaken en administratie.