0342-400639 | info@cijferadvies.nl

in
Nieuwkoop

Administratiekantoor Nieuwkoop-Utrecht adviseert je graag!

De eerste stap naar een kennismaking met mij is gezet. Als ondernemer word je naast je administratie en belastingen met allerlei zaken geconfronteerd. In je oriëntatie naar een betrouwbare boekhouder of administratiekantoor ben je nu op deze pagina terecht gekomen.

Misschien is je vraag waarom ondernemers als zzp’er, winkeliers, klein MKB-bedrijf, BV, vereniging of stichting bij mij komen.
Dat is vrijwel altijd omdat ik zeer proactief adviseer over de cijfers. De boekhouding verzorgen is vooral achteruitkijken. Het is voor mij een uitdaging om met jou als ondernemer mee vooruit te kijken. Daarom is debiteurenbeheer belangrijk. Dat zorgt voor sneller geld op de bank, maar ook kan ik terugvallen op specialisten op allerlei gebied rondom het ondernemen. Denk daarbij aan fiscale zaken, juridische vraagstukken m.b.t. personeel, salarisadministratie, maar ook aan bedrijfsopvolging.

De basis blijft een goede bedrijfsadministratie. Daar kan ook de btw en VPB-aangifte bij horen, maar ook het opstellen van een gedegen jaarrekening.

CijferAdvies Administratiekantoor Nieuwkoop is gespecialiseerd in boekhoudingen, loonadministratie en fiscale zaken voor het MKB, maar ook ZZP’ers en particulieren zijn van harte welkom. Naast het verzorgen van de administratie, geven wij je graag persoonlijk advies over bedrijfsvoering, resultaten en de te maken keuzes.

De administratieve zorg wordt volledig uit handen genomen, zodat jij je kunt focussen op werk, met daarbij de zekerheid dat de administratie goed geregeld is.

Administratiekantoor Nieuwkoop, omdat bij cijfers goed advies hoort

Voor mij is de regio Nieuwkoop het werkgebied. De meeste van mijn klanten komen uit plaatsen zoals: Woerdense Verlaat, Woerden en Zevenhoven. Ik ken de mensen, de mentaliteit en spreek de taal.

Voor mij is het belangrijk om als boekhouder of administratiekantoor snel te kunnen werken en bereikbaar te zijn. Persoonlijk contact is de basis voor een goede samenwerking. De regio Nieuwkoop kenmerkt zich door hardwerkende en nuchtere mensen. Daar voel ik mij bij thuis en betrokken!

Of het nu gaat om een aangifte inkomstenbelasting of het verzorgen van de volledige boekhouding voor jouw bedrijf: wij kunnen je helpen!

Belastingadvies- en aangifte
Debiteurenbeheer en incasso
Financial- en businesscontrolling
Juridisch advies
Subsidieadvies
Schuldhulpverlening
Salarisadministratie
Ondernemerssteun

Neem contact op

Anita Gouweleeuw

nieuwkoop@cijferadvies.nl

Ik sta naast je om je te ontzorgen met alle administratieve zaken vanuit een sterke persoonlijke interesse. Bij mij geldt: afspraak is afspraak!

Bezoekadres:
Voorhaakdijk 8 3651MB Woerdense Verlaat

Bel direct 06-24207249

Naast boekhouding, ondersteunen wij je ook met:

Bel direct 06-24207249

De CijferWijzer

Ontvang onze wekelijkse nieuwsbrief met het laatste nieuws op het gebied van ondernemen, financiële zaken en administratie.