0342-400639 | info@cijferadvies.nl

in
Rotterdam

Administratiekantoor Rotterdam adviseert je graag!


Boekhouder of bedrijfsadviseur gevraagd?

De eerste stap naar een kennismaking met CijferAdvies is gezet. Naast administratie worden ondernemers met allerlei andere zaken geconfronteerd. In je oriëntatie naar een deskundige boekhouder of financieel specialist ben je op deze pagina terechtgekomen.

Wij stellen ons graag aan je voor. CijferAdvies is een netwerk van zelfstandige administratiekantoren. Wij werken vooral voor MKB-bedrijven, ZZP’ers, verenigingen en stichtingen. Tegenwoordig heeft de ondernemer meer dan ooit behoefte aan een boekhouder, die verder denkt dan boekhouding en belastingaangifte. Bij CijferAdvies vind je een boekhouder met een team van specialisten in zijn kielzog, die bij specifieke ondernemersvraagstukken kunnen ondersteunen. Denk bijvoorbeeld aan fiscale kwesties, subsidieaanvragen, juridische onderwerpen, salarisadministratie, maar ook bedrijfsopvolging.

Ben je gevestigd in de regio Nissewaard/Spijkenisse/Rotterdam? Ons CijferAdvies-kantoor bij jou in de buurt kan je helpen met de bedrijfsadministratie of andere zaken. Wil je weten wat onze CijferAdviseur voor jou kan betekenen? Vul het onderstaande formulier in. Wij brengen je graag in contact.

CijferAdvies zoekt uitbreiding in de regio Rotterdam

Wij zijn op zoek naar collega-administratiekantoren in de omgeving van Rotterdam, die zich willen aansluiten bij een samenwerkingsverband van gelijkgestemden en die geloven in de kracht van samen optrekken.

Is de omvang van jouw kantoor (nog) bescheiden en heb je doorlopend behoefte aan nieuwe klanten? Wil jij profiteren van een gezamenlijke website, vindbaarheid en huisstijl? Vind jij het waardevol om collega’s een aantal keren per jaar te ontmoeten en kennis met elkaar te delen?

Eigen CijferAdvies-kantoor starten?

Bij de centrale organisatie (hoofdkantoor) van CijferAdvies in Lunteren kun je aankloppen voor klantenwerving, deelname aan het netwerk van specialisten en het starten van een eigen CijferAdvies-kantoor.

Deel uitmaken van CijferAdvies betekent: zelfstandig zijn binnen een professionele, landelijke organisatie. Vanuit het hoofdkantoor kan voor potentiële, nieuwe klanten worden gezorgd door middel van leads. Met jouw natuurlijke ondernemersgeest weet jij deze geïnteresseerden op adequate wijze te benaderen, boeien, binden en ondersteunen. CijferAdvies biedt marketingactiviteiten, gericht op groei van jouw onderneming. Buiten saamhorigheid en collegialiteit, krijg je ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Wil je informatie over het starten van een eigen CijferAdvies-kantoor of als bestaand administratiekantoor aansluiten bij ons netwerk? Kijk hier of bel ons via 0342 – 400 639.
Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Neem contact op

CijferAdvies Rotterdam

info@cijferadvies.nl

Wij staan naast je om je te ontzorgen met alle administratieve zaken vanuit een sterke persoonlijke interesse. Bij ons geldt: afspraak is afspraak!

Bezoekadres:
Rotterdam

Bel direct 0342-400639

Naast boekhouding, ondersteunen wij je ook met:

Bel direct 0342-400639

De CijferWijzer

Ontvang onze wekelijkse nieuwsbrief met het laatste nieuws op het gebied van ondernemen, financiële zaken en administratie.