Administratiekantoor Den Bosch

Boekhouder Bedrijfsadviseur in Den Bosch

Administratiekantoor Den Bosch, Hans Wiggers

Hans Wiggers

Wij staan naast je om je te ontzorgen met alle administratieve zaken vanuit een sterke persoonlijke interesse. Bij ons geldt: afspraak is afspraak!

Bezoekadres:

Administratiekantoor Den Bosch adviseert je graag!

De eerste stap naar een kennismaking met mij is gezet. Als ondernemer word je naast je administratie en belastingen met allerlei zaken geconfronteerd. In je oriëntatie naar een betrouwbare boekhouder of administratiekantoor ben je nu op deze pagina terecht gekomen.

Misschien is je vraag waarom ondernemers als zzp’er, winkeliers, klein MKB-bedrijf, BV, vereniging of stichting bij mij komen.
Dat is vrijwel altijd omdat ik zeer proactief adviseer over de cijfers. De boekhouding verzorgen is vooral achteruitkijken. Het is voor mij een uitdaging om met jou als ondernemer mee vooruit te kijken. Daarom is debiteurenbeheer belangrijk. Dat zorgt voor sneller geld op de bank, maar ook kan ik terugvallen op specialisten op allerlei gebied rondom het ondernemen. Denk daarbij aan fiscale zaken, juridische vraagstukken m.b.t. personeel, salarisadministratie, maar ook aan bedrijfsopvolging.

De basis blijft een goede bedrijfsadministratie. Daar kan ook de btw en VPB-aangifte bij horen, maar ook het opstellen van een gedegen jaarrekening.

Ondernemers zijn nu eenmaal het liefst bezig met hun core business. Het verwerken van de financiële administratie en belastingzaken is voor de meeste ondernemers geen favoriete bezigheid. Toch is het voeren van een correcte administratie van levensbelang.

Als CijferAdvies administratiekantoor neem ik deze werkzaamheden graag volledig van je over, zodat jij je kunt bezighouden met de zaken waar jij goed in bent. Je bent ervan verzekerd dat je financiële administratie, BTW- en IB aangifte perfect wordt geregeld.

Voor beginnende ondernemers, met nog weinig omzet, bied ik een starterstarief aan voor het verzorgen van de administratie.

Uiteraard zijn particuliere klanten, verenigingen en stichtingen ook van harte welkom om hun administratieve zaken en belastingaangiftes te laten verzorgen.

Zoek je een persoonlijk, proactief en flexibel kantoor in de regio Den Bosch, dat betrokken is bij jouw onderneming, dan ben je bij CijferAdvies administratiekantoor Den Bosch aan het juiste adres.

Administratiekantoor Den Bosch, omdat bij cijfers goed advies hoort

Voor mij is de regio Den Bosch het werkgebied. De meeste van mijn klanten komen uit plaatsen zoals: Rosmalen, Vught, Berlicum, Vlijmen en uiteraard Den Bosch. Ik ken de mensen, de mentaliteit en spreek de taal.

Voor mij is het belangrijk om als boekhouder of administratiekantoor snel te kunnen werken en bereikbaar te zijn. Persoonlijk contact is de basis voor een goede samenwerking. De regio Den Bosch kenmerkt zich door hardwerkende en nuchtere mensen. Daar voel ik mij bij thuis en betrokken!

Lid van Register Belasting Adviseurs onder nummer: 18945

Nieuws

Nieuws rondom boekhouden en ondernemen

De CijferWijzer

Ontvang onze wekelijkse nieuwsbrief met het laatste nieuws op
het gebied van ondernemen, financiële zaken en administratie.