administratiekantoor Zwijndrecht

Boekhouder Bedrijfsadviseur in Zwijndrecht

Paul Vermeul

Wij staan naast je om je te ontzorgen met alle administratieve zaken vanuit een sterke persoonlijke interesse. Bij ons geldt: afspraak is afspraak!

Bezoekadres:

Administratiekantoor Zwijndrecht adviseert je graag!

De eerste stap naar een kennismaking met mij is gezet. Als ondernemer word je naast jouw administratie en belastingen met allerlei zaken geconfronteerd. In jouw zoektocht naar een betrouwbare boekhouder of deskundig administratiekantoor ben je nu op deze pagina terecht gekomen.

Misschien is je vraag waarom ondernemers binnen het MKB (midden- en kleinbedrijf), en dan moet je denken aan de winkelier, zzp’er, vereniging, stichting (ANBI), BV en de personenvennootschap zoals VOF of CV, bij mij komen.
Dat is vrijwel altijd omdat ik proactief adviseer over de cijfers. De boekhouding verzorgen is vooral achteruit kijken. Het is voor mij een uitdaging om met jou als ondernemer mee te denken en vooruit te kijken. Daar hoort in elk geval een goed debiteurenbeheer bij. Dat zorgt dat het geld sneller op de bank beschikbaar is. Ook kun je bij mij terecht voor het opstellen van de jaarrekening en de salarisadministratie van jouw werknemers.  CijferAdvies heeft een netwerk van specialisten op allerlei gebied rondom het ondernemen. Denk daarbij aan fiscale zaken, juridische vraagstukken, bijvoorbeeld i.v.m. personeel,  maar ook aan bedrijfsopvolging, schuldsanering, subsidies.

De basis blijft een goede bedrijfsadministratie. Dat zorgt ervoor dat een eventuele aangifte BTW (omzetbelasting) en VPB (vennootschapsbelasting) op de juiste wijze gedaan kan worden.

CijferAdvies Administratiekantoor Zwijndrecht is een betrouwbare partner voor boekhoudingen, loonadministraties en fiscale zaken voor het kleinere MKB-bedrijf, maar ook ZZP’ers en particulieren zijn van harte welkom.

Door de administratie juist, tijdig en volledig te voeren is er periodiek een actueel beeld van de financiële positie van jouw onderneming. Dan kan er niet alleen naar de cijfers gekeken worden, maar ook naar het verhaal achter de cijfers. CijferAdvies geeft advies waar je als ondernemer wat mee kunt. Ook volgen wij voor jou fiscale en andere wettelijke ontwikkelingen, zodat adviespunten worden gesignaleerd.

De administratieve, juridische en fiscale zorg wordt volledig uit handen genomen, zodat jij je kunt focussen op datgene waar jij goed in bent, met daarbij de zekerheid dat de administratie, de juridische en de fiscale zaken goed geregeld zijn.

Administratiekantoor Zwijndrecht, omdat bij cijfers goed advies hoort

Voor mij is de regio Zwijndrecht het werkgebied. De meeste van mijn klanten komen uit diverse nabij gelegen plaatsen zoals H.I. Ambacht, Rotterdam, Dordrecht, Papendrecht en uiteraard Zwijndrecht. Ik ken de mensen, de mentaliteit en spreek de taal.

Voor mij is het belangrijk om als boekhouder of administratiekantoor snel en foutloos mogelijk te kunnen werken en goed bereikbaar te zijn. Persoonlijk contact is de basis voor een goede samenwerking. De regio Zwijndrecht kenmerkt zich door hardwerkende en nuchtere mensen. Daar voel ik mij bij thuis en betrokken!

Administratiekantoor CijferAdvies Zwijndrecht hanteert eigen algemene voorwaarden.

Nieuws

Nieuws rondom boekhouden en ondernemen

De CijferWijzer

Ontvang onze wekelijkse nieuwsbrief met het laatste nieuws op
het gebied van ondernemen, financiële zaken en administratie.