0342-400639 | info@cijferadvies.nl

in
Pijnacker

Administratiekantoor Pijnacker adviseert je graag!

De eerste stap naar een onderlinge kennismaking is gezet. Als ondernemer word je naast jouw administratie en belastingen met allerlei zaken geconfronteerd. In je oriëntatie naar een betrouwbare boekhouder of administratiekantoor ben je nu op deze pagina terecht gekomen.

ZZP’ers, winkeliers, klein en midden MKB-bedrijf, (eenmanszaak, VOF of BV), vereniging of stichting zijn bij Administratiekantoor CijferAdvies Pijnacker in uitstekende handen. Op basis van jarenlange ervaring wordt zeer proactief geadviseerd over de cijfers. Uiteraard wordt de boekhouding uitstekend verzorgd, maar boekhouden is vooral achteruitkijken. Het is voor Administratiekantoor CijferAdvies Pijnacker een uitdaging om samen met jou als ondernemer vooruit te kijken. Daarom is debiteurenbeheer belangrijk. Dat zorgt voor sneller geld op de bank, maar ook kan via Administratiekantoor CijferAdvies Pijnacker worden terugvallen op specialisten op allerlei gebied rondom het ondernemen zoals fiscale zaken, juridische vraagstukken m.b.t. personeel, salarisadministratie, maar ook aan bedrijfsopvolging.

De basis is en blijft echter een goede en betrouwbare bedrijfsadministratie. Daar kan ook de btw, IB en VPB-aangifte bij horen, als ook het opstellen van een gedegen jaarrekening.

Administratiekantoor CijferAdvies Pijnacker is gespecialiseerd in boekhoudingen, kostenbewaking, budgettering, loonadministratie, financieel advies en advies in bijvoorbeeld fiscale zaken voor het MKB, maar ook ZZP’ers en particulieren zijn van harte welkom. Met een ruime ervaring in business controlling geeft Administratiekantoor CijferAdvies Pijnacker  graag, naast het verzorgen van de administratie, persoonlijk advies over bedrijfs- en procesvoering, resultaten en de te maken keuzes op allerlei gebied.

De administratieve zorg wordt volledig uit handen genomen, zodat jij je kan focussen op het ondernemen, met daarbij de zekerheid dat de administratie goed geregeld is. Je kunt van Administratiekantoor CijferAdvies Pijnacker volledig commitment en enthousiasme verwachten om samen het beste uit je onderneming te halen.

Administratiekantoor Pijnacker, omdat bij cijfers goed advies hoort

AdministratiekantoorCijferAdvies Pijnacker richt zich op de regiodriehoek Rotterdam, Gouda en Den Haag. Zo zijn de lokale kennis, taal en mentaliteit geborgd. Het is belangrijk om als boekhouder of administratiekantoor snel te kunnen werken en bereikbaar te zijn, want persoonlijk contact is voor AdministratiekantoorCijferAdvies Pijnacker de basis voor een goede samenwerking.

Of het nu gaat om een aangifte inkomstenbelasting of het verzorgen van de volledige boekhouding voor jouw bedrijf: wij kunnen je helpen!

Belastingadvies- en aangifte
Debiteurenbeheer en incasso
Financial- en businesscontrolling
Juridisch advies
Subsidieadvies
Schuldhulpverlening
Salarisadministratie
Ondernemerssteun

Neem contact op

Melanie Peltzer

pijnacker@cijferadvies.nl

Ik sta naast je om je te ontzorgen met alle administratieve zaken vanuit een sterke persoonlijke interesse. Bij mij geldt: afspraak is afspraak!

Bezoekadres:
Oude Leedeweg 35 2641 NM Pijnacker

Bel direct 06-51053585

Naast boekhouding, ondersteunen wij je ook met:

Bel direct 06-51053585

De CijferWijzer

Ontvang onze wekelijkse nieuwsbrief met het laatste nieuws op het gebied van ondernemen, financiële zaken en administratie.