administratiekantoor Amsterdam

Boekhouder Bedrijfsadviseur in Amsterdam

Administratiekantoor, CijferAdviseur Adriaan Koppens

Adriaan Koppens

Wij staan naast je om je te ontzorgen met alle administratieve zaken vanuit een sterke persoonlijke interesse. Bij ons geldt: afspraak is afspraak!

Bezoekadres:

Administratiekantoor Amsterdam adviseert je graag!

De eerste stap naar een kennismaking met mij is gezet. Als ondernemer word je naast je administratie en belastingen met allerlei zaken geconfronteerd. In je oriëntatie naar een betrouwbare boekhouder of administratiekantoor ben je nu op deze pagina terecht gekomen.

Misschien is je vraag waarom ondernemers als ZZP’ers, winkeliers, het MKB-bedrijf (EZ, VoF en BV), verenigingen of stichtingen bij mij komen.
Dat is vrijwel altijd, omdat ik zeer proactief adviseer over de cijfers. De boekhouding verzorgen is vooral achteruitkijken. Het is voor mij een uitdaging om met jou als ondernemer mee vooruit te kijken. Daarom is o.a. debiteurenbeheer belangrijk. Dat zorgt voor sneller geld op de bank, maar ook kan ik terugvallen op specialisten op allerlei gebied rondom het ondernemen. Denk daarbij aan fiscale zaken, juridische vraagstukken m.b.t. personeel, salarisadministratie, maar ook aan bedrijfsopvolging.

De basis blijft een goede bedrijfsadministratie. Daar kan ook de btw en VPB-aangifte bij horen, maar ook het opstellen van een gedegen jaarrekening.

Cijferadvies administratiekantoor Amsterdam is gespecialiseerd in boekhoudingen, loonadministratie en fiscale zaken voor het MKB, maar ook ZZP’ers en particulieren zijn bij ons van harte welkom.

Loon of salarisadministratie is een belangrijk onderdeel van mijn werkzaamheden. Snel en secuur de zaken aanleveren met altijd een gedegen advies.

Onze kracht is het persoonlijke contact dat wij onderhouden met onze klanten en wij proberen daarbij een waardevol klankbord te zijn.
Een overzichtelijke administratie is onmisbaar bij de opbouw van een succesvol en financieel solide bedrijf.

Zo besparen wij je tijd en geld, terwijl jij efficiënt kunt ondernemen.  Je kunt o.a. bij CijferAdvies administratiekantoor Amsterdam terecht voor: Administraties, Online boekhouden, Aangiften omzet- en inkomstenbelasting, Salarisadministratie en Belastingadvies, Kascontrole tbv VvE’s.

Administratiekantoor Amsterdam, omdat bij cijfers goed advies hoort

Voor CijferAdvies administratiekantoor is de regio Amsterdam het werkgebied. De meeste van mijn klanten komen uit Amsterdam maar ook uit plaatsen zoals: Uithoorn, Amstelveen, Diemen en de grote regio rondom Amsterdam. Ik ken de mensen, de mentaliteit en spreek de taal.

Voor mij is het belangrijk om als boekhouder of administratiekantoor in de regio Amsterdam snel te kunnen werken en bereikbaar te zijn. Persoonlijk contact is nu eenmaal de basis voor een goede samenwerking. De regio Amsterdam kenmerkt zich door hardwerkende en nuchtere mensen. Daar voel ik mij bij thuis en betrokken!

Nieuws

Nieuws rondom boekhouden en ondernemen

De CijferWijzer

Ontvang onze wekelijkse nieuwsbrief met het laatste nieuws op
het gebied van ondernemen, financiële zaken en administratie.