0342-400639 | info@cijferadvies.nl

in
Alphen aan den Rijn

Administratiekantoor Alphen aan den Rijn adviseert je graag!

De eerste stap naar een kennismaking met mij is gezet. Als ondernemer word je naast je administratie en belastingen met allerlei zaken geconfronteerd. In je oriëntatie naar een betrouwbare boekhouder of administratiekantoor ben je nu op deze pagina terecht gekomen.

Misschien is je vraag waarom ondernemers als zzp’er, winkeliers, klein MKB-bedrijf, BV, vereniging of stichting bij mij komen.
Dat is vrijwel altijd omdat ik zeer proactief adviseer over de cijfers. De boekhouding verzorgen is vooral achteruitkijken. Het is voor mij een uitdaging om met jou als ondernemer mee vooruit te kijken. Daarom is debiteurenbeheer belangrijk. Dat zorgt voor sneller geld op de bank, maar ook kan ik terugvallen op specialisten op allerlei gebied rondom het ondernemen. Denk daarbij aan fiscale zaken, juridische vraagstukken m.b.t. personeel, salarisadministratie, maar ook aan bedrijfsopvolging.

De basis blijft een goede bedrijfsadministratie. Daar kan ook de btw en VPB-aangifte bij horen, maar ook het opstellen van een gedegen jaarrekening.

CijferAdvies administratiekantoor Alphen aan de Rijn is gespecialiseerd in boekhoudingen, loonadministratie en fiscale zaken voor het MKB, maar ook ZZP’ers en particulieren zijn van harte welkom. Ik help je graag bij de administratieve zorg, maar geef je ook inzicht in de cijfers van je bedrijf.

De administratieve zorg wordt volledig uit handen genomen, zodat jij je kunt focussen op werk, met daarbij de zekerheid dat de administratie goed geregeld is. Een overzichtelijke administratie is onmisbaar bij de opbouw van een succesvol en financieel solide bedrijf.

Administratiekantoor Alphen aan den Rijn, omdat bij cijfers goed advies hoort

Voor mij is de regio Alphen aan de Rijn het werkgebied. De meeste van mijn klanten komen uit plaatsen zoals: Nieuwkoop, Aarlanderveen en Bodegraven. Ik ken de mensen, de mentaliteit en spreek de taal.

Voor mij is het belangrijk om als boekhouder of administratiekantoor snel te kunnen werken en bereikbaar te zijn. Persoonlijk contact is de basis voor een goede samenwerking. De regio Alphen aan de Rijn kenmerkt zich door hardwerkende en nuchtere mensen. Daar voel ik mij bij thuis en betrokken!

Patrick de Jonge

alphenaandenrijn@cijferadvies.nl

Ik sta naast je om je te ontzorgen met alle administratieve zaken vanuit een sterke persoonlijke interesse. Bij mij geldt: afspraak is afspraak!

Bezoekadres:
Alphen aan den Rijn / Leiden

Bel direct 06-53995200

Naast boekhouding, ondersteunen wij je ook met:

Bel direct 06-53995200

De CijferWijzer

Ontvang onze wekelijkse nieuwsbrief met het laatste nieuws op het gebied van ondernemen, financiële zaken en administratie.