0342-400639 | info@cijferadvies.nl

in
Breda

Administratiekantoor Breda adviseert je graag!

De eerste stap naar een kennismaking met mij is gezet. Als ondernemer word je naast je administratie en belastingen met allerlei zaken geconfronteerd. In je oriëntatie naar een betrouwbare boekhouder of administratiekantoor ben je nu op deze pagina terecht gekomen.

Misschien is je vraag waarom ondernemers als zzp’er, winkeliers, klein MKB-bedrijf, BV, vereniging of stichting bij mij komen.
Dat is vrijwel altijd omdat ik zeer proactief adviseer over de cijfers. De boekhouding verzorgen is vooral achteruitkijken. Het is voor mij een uitdaging om met jou als ondernemer mee vooruit te kijken. Daarom is debiteurenbeheer belangrijk. Dat zorgt voor sneller geld op de bank, maar ook kan ik terugvallen op specialisten op allerlei gebied rondom het ondernemen. Denk daarbij aan fiscale zaken, juridische vraagstukken m.b.t. personeel, salarisadministratie, maar ook aan bedrijfsopvolging.

De basis blijft een goede bedrijfsadministratie. Daar kan ook de btw en VPB-aangifte bij horen, maar ook het opstellen van een gedegen jaarrekening.

CijferAdvies Administratiekantoor Breda is gespecialiseerd in boekhoudingen, loonadministratie en fiscale zaken voor het MKB, maar ook ZZP’ers en particulieren zijn van harte welkom. Naast het verzorgen van de administratie, geven wij je graag persoonlijk advies over bedrijfsvoering, resultaten en de te maken keuzes.

De administratieve zorg wordt volledig uit handen genomen, zodat jij je kan focussen op werk, met daarbij de zekerheid dat de administratie goed geregeld is.

Administratiekantoor Breda, omdat bij cijfers goed advies hoort

Voor mij is de regio Breda het werkgebied. De meeste van mijn klanten komen uit plaatsen zoals: Etten-Leur, Rijsbergen en Oosterhout. Ik ken de mensen, de mentaliteit en spreek de taal.

Voor mij is het belangrijk om als boekhouder of administratiekantoor snel te kunnen werken en bereikbaar te zijn. Persoonlijk contact is de basis voor een goede samenwerking. De regio Breda kenmerkt zich door hardwerkende en nuchtere mensen. Daar voel ik mij bij thuis en betrokken!

Johan van Lingen

breda@cijferadvies.nl

Ik sta naast je om je te ontzorgen met alle administratieve zaken vanuit een sterke persoonlijke interesse. Bij mij geldt: afspraak is afspraak!

Bezoekadres:
Verlengde Poolseweg 16 4818 CL Breda

Bel direct 06-54771077

Naast boekhouding, ondersteunen wij je ook met:

Bel direct 06-54771077

De CijferWijzer

Ontvang onze wekelijkse nieuwsbrief met het laatste nieuws op het gebied van ondernemen, financiële zaken en administratie.