in

Rosmalen / Den Bosch

Over mij
Diensten
Offerte / afspraak maken
Over mij

Welkom op de pagina van administratiekantoor Den Bosch! 

De eerste stap naar een kennismaking met mij is gezet. Als ondernemer word je naast je administratie en belastingen met allerlei zaken geconfronteerd. In je oriëntatie naar een betrouwbare boekhouder of administratiekantoor ben je nu op deze pagina terecht gekomen.

Misschien is je vraag waarom ondernemers als zzp’er, winkeliers, klein MKB-bedrijf, BV, vereniging of stichting bij mij komen.
Dat is vrijwel altijd omdat ik zeer proactief adviseer over de cijfers. De boekhouding verzorgen is vooral achteruitkijken. Het is voor mij een uitdaging om met jou als ondernemer mee vooruit te kijken. Daarom is debiteurenbeheer belangrijk. Dat zorgt voor sneller geld op de bank, maar ook kan ik terugvallen op specialisten op allerlei gebied rondom het ondernemen. Denk daarbij aan fiscale zaken, juridische vraagstukken m.b.t. personeel, salarisadministratie, maar ook aan bedrijfsopvolging.

De basis blijft een goede bedrijfsadministratie. Daar kan ook de btw en VPB-aangifte bij horen, maar ook het opstellen van een gedegen jaarrekening.

Ondernemers zijn nu eenmaal het liefst bezig met hun core business. Het verwerken van de financiële administratie en belastingzaken is voor de meeste ondernemers geen favoriete bezigheid. Toch is het voeren van een correcte administratie van levensbelang.

Als CijferAdvies administratiekantoor neem ik deze werkzaamheden graag volledig van je over, zodat jij je kunt bezighouden met de zaken waar jij goed in bent. Je bent ervan verzekerd dat je financiële administratie, BTW- en IB aangifte perfect wordt geregeld.

Voor beginnende ondernemers, met nog weinig omzet, bied ik een starterstarief aan voor het verzorgen van de administratie.

Uiteraard zijn particuliere klanten, verenigingen en stichtingen ook van harte welkom om hun administratieve zaken en belastingaangiftes te laten verzorgen.

Zoek je een persoonlijk, proactief en flexibel kantoor in de regio Den Bosch, dat betrokken is bij jouw onderneming, dan ben je bij CijferAdvies administratiekantoor Den Bosch aan het juiste adres.

Administratiekantoor Den Bosch, omdat bij cijfers goed advies hoort.

Voor mij is de regio Den Bosch het werkgebied. De meeste van mijn klanten komen uit plaatsen zoals: Rosmalen, Vught, Berlicum, Vlijmen en uiteraard Den Bosch. Ik ken de mensen, de mentaliteit en spreek de taal.

Voor mij is het belangrijk om als boekhouder of administratiekantoor snel te kunnen werken en bereikbaar te zijn. Persoonlijk contact is de basis voor een goede samenwerking. De regio Den Bosch kenmerkt zich door hardwerkende en nuchtere mensen. Daar voel ik mij bij thuis en betrokken!

 

Lid van Register Belasting Adviseurs onder nummer: 18945

Diensten

Of het nu gaat om een particuliere aangifte inkomstenbelasting of het verzorgen van de volledige boekhouding voor uw bedrijf: wij kunnen u helpen!

Belastingadvies- en aangifte
Debiteurenbeheer en incasso
Financial- en businesscontrolling
Juridisch advies
Subsidieadvies
Schuldhulpverlening
Salarisadministratie
OndernemerssteunOfferte / afspraak maken


Contactformulier vestiging algemeen


administratiekantoor Den Bosch

Hans Wiggers

denbosch@cijferadvies.nl

Ik sta naast je om je te ontzorgen met alle administratieve zaken vanuit een sterke persoonlijke interesse. Bij mij geldt: afspraak is afspraak!

Bezoekadres:
Pastoor Hoekxsingel 75
5246PC Rosmalen / Den Bosch

Naast boekhouding, ondersteunen wij je ook met:

Belastingadvies & aangifte

Optimaal de meest actuele fiscale regeling kunnen toepassen, zodat je nooit teveel betaalt. >>

Schuldhulpverlening

Als het water je aan de lippen staat, kunnen wij helpen om je onderneming weer toekomst te geven. >>

Subsidiescan

Laat jij geen (Europese) subsidiegelden liggen? Wij kunnen een gratis scan voor je doen! >>

Debiteurenbeheer & incasso

Het snel, strategisch en zéér succesvol innen van uitstaande vorderingen. >>

Juridisch advies

Van het opstellen van overeenkomsten tot ondersteuning bij geschillen. >>

Salarisadministratie

Salarisverwerking, aangiften en een degelijke rapportage per werknemer. >>

Actueel nieuws van onze weblog

bijtelling

Bijtelling duurdere elektrische auto naar 22%

Per 1 januari 2019 gaat de bijtelling van 22% ook gelden voor elektrische auto’s met een catalogusprijs van meer dan € 50.000. Organisaties krijgen volgend jaar dus te maken met een bijtelling van 4% voor elektrische auto’s tot € 50.000 en 22% voor duurdere elektrische auto’s voor zover de grondslag boven de € 50.000 uitkomt.…
Verder lezen...
BTW-tarief

Lage BTW-tarief van 6% gaat omhoog naar 9%

Het kabinet wil het lage BTW-tarief van 6% per 1 januari 2019 verhogen naar 9% zo blijkt uit het Belastingplan 2019. Op die manier komt er ruimte om de belastingen op inkomen te verlagen. Het belasten van consumptie is namelijk stabieler en heeft minder verstorende effecten dan de belasting op arbeid. Om de uitvoering van…
Verder lezen...

De CijferWijzer

Ontvang onze wekelijkse nieuwsbrief met het laatste nieuws
op het gebied van ondernemen, financiële zaken en administratie.

Something went wrong. Please check your entries and try again.