in

Kerkrade

Over mij
Diensten
Offerte / afspraak maken
Over mij

Cijferadvies Administratiekantoor Kerkrade is een modern en dynamisch administratiekantoor in Kerkrade. Door mijn ervaring, kan ik u als kleine MKB-ondernemer veel werk en zorgen uit handen nemen. Dat gaat verder dan wat u gewend bent.

Bij CijferAdvies Kerkrade staan vijf kernwaarden centraal:

1. Klantgerichtheid

Door een proactieve en flexibele houding streeft CijferAdvies Kerkrade ernaar haar klanten altijd optimaal van dienst te zijn. Zo vinden diensten plaats waar de klant dit wenst en ben ik buiten de reguliere kantoortijden bereikbaar.

2. Kwaliteit

Kwaliteit staat voorop binnen mijn dienstverlening. Steeds veranderende en strengere wet- en regelgeving maken financiën en fiscaliteit vaak ingewikkeld voor ondernemers. Hierin is het netwerk van CijferAdvies een meerwaarde voor u. Maar niet alleen voor administratie en belastingadvies & aangifte ook voor: schuldsanering, subsidiescan, debiteurenbeheer & incasso, juridisch advies en salarisadministratie.

3. Transparantie

CijferAdvies Kerkrade is transparant in zijn prijzen en diensten. Naast vaste prijsafspraken bied ik u namelijk ook de mogelijkheid een abonnement aan te gaan. Door vooraf alle wensen duidelijk af te stemmen, zal er voor elke klant een op maat gemaakte offerte opgesteld worden. U als klant weet altijd waar u aan toe bent.

4. Monitoring

Doordat de administratie periodiek door u of door mij bijgehouden wordt, is deze altijd up-to-date. Door de cijfers te vergelijken met voor u specifieke kengetallen komen trends en aandachtspunten sneller tot uiting. Op basis van deze informatie kunnen we sneller en adequater bijsturen.

5. Cloud

Cloud-oplossingen zijn de basis van mijn kantoor. Hiermee is er een toekomstgerichte infrastructuur en zo kan dynamisch geanticipeerd worden op de laatste technische ontwikkelingen.

Jarenlange ervaring heeft mij ervan overtuigd dat je beter functioneert als je plezier hebt in wat je doet. En dat is wat ik doe, met een opgewekt humeur en op een eigentijdse wijze ondersteun ik u als klant.

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact met mij op zodat we vrijblijvend nader kennis kunnen maken.

De koffie staat klaar.

Met vriendelijke groet,

Hans Hermans

Boekhouder Kerkrade

Diensten

Of het nu gaat om een particuliere aangifte inkomstenbelasting of het verzorgen van de volledige boekhouding voor uw bedrijf: wij kunnen u helpen!

Belastingadvies- en aangifte
Debiteurenbeheer en incasso
Financial- en businesscontrolling
Juridisch advies
Subsidieadvies
Schuldhulpverlening
Salarisadministratie
Ondernemerssteun


Offerte / afspraak maken


Contactformulier vestiging algemeen


Boekhouder Kerkrade Hermans

Hans Hermans

h.hermans@cijferadvies.nl

Ik sta naast je om je te ontzorgen met alle administratieve zaken vanuit een sterke persoonlijke interesse. Bij mij geldt: afspraak is afspraak!

Bezoekadres:
Elisa- Gracht 22
6465 CV Kerkrade

Naast boekhouding, ondersteunen wij je ook met:

Belastingadvies & aangifte

Optimaal de meest actuele fiscale regeling kunnen toepassen, zodat je nooit teveel betaalt. >>

Schuldhulpverlening

Als het water je aan de lippen staat, kunnen wij helpen om je onderneming weer toekomst te geven. >>

Subsidiescan

Laat jij geen (Europese) subsidiegelden liggen? Wij kunnen een gratis scan voor je doen! >>

Debiteurenbeheer & incasso

Het snel, strategisch en zéér succesvol innen van uitstaande vorderingen. >>

Juridisch advies

Van het opstellen van overeenkomsten tot ondersteuning bij geschillen. >>

Salarisadministratie

Salarisverwerking, aangiften en een degelijke rapportage per werknemer. >>

Actueel nieuws van onze weblog

Hoge Raad

Hoge Raad keurt beperking verliesverrekening goed

Bij het schrappen van belastingvoordelen moet de wetgever altijd opletten dat er geen individuele belangen in de knel komen. In dat licht moest de Hoge Raad zich onlangs uitspreken over de beperking van de verliesverrekening in de inkomstenbelasting. En die kan prima door de beugel, oordeelt het rechtscollege. De man in deze zaak had een…

Verder lezen...
Autoriteit

Autoriteit twijfelt of delen gegevens KvK aan AVG voldoet

De Autoriteit Persoonsgegevens vermoedt dat de Kamer van Koophandel de privacywet overtreedt, omdat zij adverteerders inzage geeft in het handelsregister. De organisaties gaan daarover in gesprek. Organisaties zijn verplicht om zich in te schrijven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (tool). Dat heeft tot gevolg dat (ook) de privégegevens makkelijk vindbaar zijn. Op internet,…

Verder lezen...

De CijferWijzer

Ontvang onze wekelijkse nieuwsbrief met het laatste nieuws
op het gebied van ondernemen, financiële zaken en administratie.

Something went wrong. Please check your entries and try again.