in

Leiden

Over mij
Diensten
Offerte / afspraak maken
Over mij

Welkom bij administratiekantoor Leiden! 

De eerste stap naar een kennismaking met mij is gezet. Als ondernemer word je naast je administratie en belastingen met allerlei zaken geconfronteerd. In je oriëntatie naar een betrouwbare boekhouder of administratiekantoor ben je nu op deze pagina terecht gekomen.

Misschien is je vraag waarom ondernemers als zzp’er, winkeliers, klein MKB-bedrijf, BV, vereniging of stichting bij mij komen.
Dat is vrijwel altijd omdat ik zeer proactief adviseer over de cijfers. De boekhouding verzorgen is vooral achteruitkijken. Het is voor mij een uitdaging om met jou als ondernemer mee vooruit te kijken. Daarom is debiteurenbeheer belangrijk. Dat zorgt voor sneller geld op de bank, maar ook kan ik terugvallen op specialisten op allerlei gebied rondom het ondernemen. Denk daarbij aan fiscale zaken, juridische vraagstukken m.b.t. personeel, salarisadministratie, maar ook aan bedrijfsopvolging.

De basis blijft een goede bedrijfsadministratie. Daar kan ook de btw en VPB-aangifte bij horen, maar ook het opstellen van een gedegen jaarrekening.

CijferAdvies administratiekantoor Leiden is gespecialiseerd in boekhoudingen, loonadministratie en fiscale zaken voor het MKB, maar ook ZZP’ers en particulieren zijn van harte welkom. Ik help je graag bij de administratieve zorg, maar geef je ook inzicht in de cijfers van je bedrijf.

De administratieve zorg wordt volledig uit handen genomen, zodat jij je kunt focussen op werk, met daarbij de zekerheid dat de administratie goed geregeld is. Een overzichtelijke administratie is onmisbaar bij de opbouw van een succesvol en financieel solide bedrijf.

Administratiekantoor Leiden, omdat bij cijfers goed advies hoort.

Voor mij is de regio Leiden het werkgebied. De meeste van mijn klanten komen uit plaatsen zoals: Wassenaar, Voorschoten en Valkenburg. Ik ken de mensen, de mentaliteit en spreek de taal.

Voor mij is het belangrijk om als boekhouder of administratiekantoor snel te kunnen werken en bereikbaar te zijn. Persoonlijk contact is de basis voor een goede samenwerking. De regio Leiden kenmerkt zich door hardwerkende en nuchtere mensen. Daar voel ik mij bij thuis en betrokken!

Diensten

Of het nu gaat om een particuliere aangifte inkomstenbelasting of het verzorgen van de volledige boekhouding voor uw bedrijf: wij kunnen u helpen!

Belastingadvies- en aangifte
Debiteurenbeheer en incasso
Financial- en businesscontrolling
Juridisch advies
Subsidieadvies
Schuldhulpverlening
Salarisadministratie
OndernemerssteunOfferte / afspraak maken


Contactformulier vestiging algemeen


administratiekantoor Leiden

Patrick de Jonge

leiden@cijferadvies.nl

Ik sta naast je om je te ontzorgen met alle administratieve zaken vanuit een sterke persoonlijke interesse. Bij mij geldt: afspraak is afspraak!

Bezoekadres:
Mies Ruthplaats 12
2331 RJ Leiden

Naast boekhouding, ondersteunen wij je ook met:

Belastingadvies & aangifte

Optimaal de meest actuele fiscale regeling kunnen toepassen, zodat je nooit teveel betaalt. >>

Schuldhulpverlening

Als het water je aan de lippen staat, kunnen wij helpen om je onderneming weer toekomst te geven. >>

Subsidiescan

Laat jij geen (Europese) subsidiegelden liggen? Wij kunnen een gratis scan voor je doen! >>

Debiteurenbeheer & incasso

Het snel, strategisch en zéér succesvol innen van uitstaande vorderingen. >>

Juridisch advies

Van het opstellen van overeenkomsten tot ondersteuning bij geschillen. >>

Salarisadministratie

Salarisverwerking, aangiften en een degelijke rapportage per werknemer. >>

Actueel nieuws van onze weblog

BTW

Hof kraakt meldplicht onjuiste BTW-aangifte

Een organisatie die te veel of te weinig BTW opgeeft, moet dat verplicht melden bij de Belastingdienst. Doet zij dat niet, dan kan dat aardig in de papieren lopen. De fiscus kan namelijk zowel een boete opleggen voor de foute aangifte als voor het niet melden daarvan. Maar wat het gerechtshof in Den Bosch betreft,…
Verder lezen...
informatiebeschikking

Eerst vragen en dan pas een informatiebeschikking

Voldoet een belastingplichtige niet aan zijn informatieverplichting, dan kan de inspecteur een informatiebeschikking afgeven. Komt deze onherroepelijk vast te staan dan geldt er een omkering en verzwaring van de bewijslast. Volgens Rechtbank Den Haag houdt een informatiebeschikking echter niet stand voor zover daarin om niet eerder gevraagde informatie wordt gevraagd. Een dga bezat tot medio…
Verder lezen...

De CijferWijzer

Ontvang onze wekelijkse nieuwsbrief met het laatste nieuws
op het gebied van ondernemen, financiële zaken en administratie.

Something went wrong. Please check your entries and try again.